fo015349: 80 jaar Van Eynde - Van De Kerckhove, Peter
"Zwart-witfoto van o.a. Karel Van Miert, Jos Van Eynde en Bob Cools tijdens de viering 80 jaar Jos Van Eynde, 17 maart 1987 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"