Lina, Lina, wat gebeurt er in mij? Onthulling van een lesbische liefde [over Sibilla Aleramo en Lina Poletti] - Bemelmans, Marjolein (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Marjolein Bemelmans Fonds Suzan Daniel (FSD)"