fo000979: 1 mei, Gent - De Vogelaere, Achille
"Zwart-witfoto van de socialistische Jonge Wacht in de 1 meistoet. Gent, Koophandelsplein: 1 mei 1928. Opschrift: Wij eischen den 6 maanden diensttijd - De 6 maanden zijn een stap naar de algemeene ontwapening - De 6 maanden en reorganisatie van het leger verzekeren onze veiligheid - De 6 maanden en de gewestelijke indeling, dat eischt het volk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"