pk000722: Vakantiekolonie Home de Rode Rupel, Koksijde - Van Mieghem, A.
"Prentbriefkaart in kleur met een luchtfoto van het vakantiehuis Home de Rode Rupel in Koksijde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"