't Kwadraat is een feit [vereniging voor holebi-(wens)ouders en hun kinderen] - Vanden Abeele, Geert (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Geert Vanden Abeele Fonds Suzan Daniel (FSD)"