pk000330: Wenskaart van Albert Pepermans voor De Morgen - Pepermans, Albert; PW (1988)
"Prentbriefkaart voorstellend twee Mickey Mouse figuren waarvan één verschrikt aan de telefoon staat, in de verte wijst en kijkt met knalgele ogen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"