te005274: IX. Jongeren, denkt aan het verleden! 3/4 - F.W.
"Politieke cartoon in zwart-wit met als bijschrift: ... naar de tijd toen de heersers niet wilden weten van verplichtend onderwijs of sociale bescherming. Toen de arbeiders in krotten moesten leven en er geen syndicale vrijheid bestond! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"