te001429: Coop sm Vooruit Gent, reclame - Sharp
"Ontwerptekening voor reclame voor de Coop van sm Vooruit Gent met de afbeelding van een koppel dat thuis aan de eettafel zit met een kroon op. Langs de rechterrand staat de tekst: 'Tekst: De koning te rijk... Dank zij de tafelkleedjes v. C.O.O.P.'. Linksonder gesigneerd: Sharp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"