af017506: Kernenergie is verrijkend. Voor Electrabel en de Franse staatskas - Groen! (2009)
"Affiche uitgegeven in 2009 door Groen! tegen kernenergie. Tekst: KERNENERGIE IS VERRIJKEND. VOOR ELECTRABEL EN DE FRANSE STAATSKAS. KERNENERGIE IS NIET GOEDKOOP EN NIET NODIG. GROEN! www.groen.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"