fo023520: Armoede, Daklozen - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van een dakloos gezin (man, vrouw en 2 kinderen) in hun auto, die tevens dienst doet als voorlopige woning. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"