af007638: Fonny Bierten - SP (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door SP (Hasselt) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Fonny Bierten. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"