fo000673: Dagblad Vooruit, Het Licht - Kessels, Willy
"© SOFAM Zwart-witfoto van het interieur van het bureau van de directeur in redaktiegebouw van SM Het Licht van het dagblad Vooruit. Gent, Sint-Pietersnieuwstraat. jaren '30. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"