vl001398: Project Veilig op stap in het jeugdwerk, VVV-BIVV 2013
"Witte spandoek met de tekst: 'Veilig op stap / in het jeugdwerk / www.veiligopstap.be / Een project van: Verenigingen Voor Verkeersveiligheid / Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid' en hun logo's, 'Met de steun van: Ethias / de Vlaamse overheid' en hun logo's en de afbeeldingen van een kind dat fietst en een rijtje kinderen die achter een begeleider stappen. Het project 'Veilig op stap... in het jeugdwerk' werd in 2013 gelanceerd naar de Vlaamse jeugdraden en -diensten. Het helpt leiders en leidsters op weg, met de fiets of te voet. De veiligheid van de groep is een grote bezorgdheid voor die geëngageerde jongeren. 'Veilig op stap... in het jeugdwerk' wil jeugdbegeleiders informeren over de wegcode en aanbevelingen doen om in groep veilig te stappen en te trappen. Het project wil bovendien sensibiliseren om ook in het jeugdwerk een voorbeeldrol in het verkeer op te nemen. Zie ook: st001804 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"