Seksuele diversiteit steeds zichtbaarder: 'Zo zoet als suikerriet, zo sterk als rum [holebi's in Peru] - Van Den Berge, Marten (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Marten Van Den Berge Fonds Suzan Daniel (FSD)"