pr000159: Histoire d'une Coopérative - Volksdrukkerij
"Stripverhaal in kleur bestaande uit 16 prentjes met bijhorende tekst, voorstellend het ontstaan van de coöperatie met een bakkerij, de groei en de bloei met uitbreiding van andere aktiviteiten, de voordelen die de coöperatie biedt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"