txt000645: 70 jaar Rode Valken Hoboken, 1995
"Mini-overhemd in een doosje met transparant deksel, bij de kraag hangt een rood dasje met dasring en rechts is een sticker bevestigd met het logo van de Rode Valken. Linksonder is op het doosje een etiket gekleefd met de tekst: '70 jaar Rode Valken Hoboken 14 jan 1995'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"