af002823: On n'achète pas un chat dans un sac - Van Geert, Gilbert; Het Licht; FGTB; CGSP (1979)
"Affiche van Gilbert van Geert (Gill) uitgegeven in 1979 door de vakbonden Fédération Générale du Travail de Belgique (FGTB) en Centrale Générale des Services Publics (CGSP) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: karikatuur van een man die een kat uit een zak haalt. Tekst: FGTB-CGSP. ON N'ACHETE PAS UN CHAT DANS UN SAC. JE VOTE... 3. Elections sociales avril-mai 1979. Het Licht, St.-Pietersnieuwstraat 128, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"