fo026288: Nationale Vakbondsbetoging ABVV (Algemeen Belgisch Vakverbond) en ACV (Algemeen Christelijk Vakverbond) Brussel 1983 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de Nationale Vakbondsbetoging, de vele betogers lopen met borden Halt aan de Sociale Afbraak! te Brussel 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"