Egoïsme of gemeenschapszin ? : een tweede bundel radio-toespraken gehouden voor de VARA - Zwertbroek, G.J. (Amsterdam: Arbeiderspers, 1932)
"door G.J. Zwertbroek Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"