fo035477: Agalev/Groen - De Neef, Eddy
"Kleurfoto van een Agalev Ozonactie te Brussel op 10 juni 1997. Met spandoek : Kinderen in de garage terwijl auto's buiten mogen spelen??. Met onder andere Ria Van den Heuvel en Johan Malcorps. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"