De toekomstige expansiepolitiek van de Socialistische Mutualiteitsfederatie 'Bond Moyson' in de arrondissementen Aalst en Oudenaarde : Federaal Congres der Mutualiteitsfederatie "Bond Moyson" der arrondissementen Aalst-Oudenaarde op 15 februari 1969 te Ronse - Vanderhaegen, Marcel (Ronse: Bond Moyson, 1969)
"Bond Moyson. Arrondissementen Aalst-Oudenaarde ; Synthese der uiteenzetting gehouden door Vanderhaegen Marcel"