fo034204: Het Pand, Gent
"Zwart-witfoto van een zelfgetekende affiche in het Pand : jaar van het Pand. hier woon ik graag, hier blijf ik wonen. Poten af van 't Pand.' Gent, 1979-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"