fo026216: Nobels-Peelman Temse 1982 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de actievoerders van Nobels-Peelman op de brug van Temse. Ze hebben een groot bord in de handen met opschrift De maat is vol, nu vechten voor ons rechten 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"