pr000943: Albert Servaes - Van den Berghe, Frits (Koekoek 2(1932)15)
"Prent in zwart-wit voorstellend het portret van Albert Servaes. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 11 augustus 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"