Geschiedenis van de socialistische arbeidersliga te Vilvoorde 1893-1968 - Desweemer, Roland; Dethier, Hubert; Senelle, Robert (Vilvoorde: Socialistische Culturele Kring, 1968)
"Gedenkschrift uitgegeven door de Socialistische Culturele Kring tergelegenheid van het 75 jarig bestaan van de Vilvoordse afdeling van de Belgische Socialistische Partij"