pk002958: Friends of the Earth, Voor moeder Aarde - Voor Moeder Aarde; Ramirez
"Een prentbriefkaart in monochroom met een tekening van Ramirez. Tekst op achterzijde: For the benefith of the Support Group Native American Prisoners. FOR MOTHER EARTH, Gewad 15, 9000 Gent FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"