fo001089: Koningskwestie - Sado
"Zwart-witfoto van een manifestatie van koningsgezinden en antikoningsgezinden. Koningskwestie: Brussel: 28 juli 1950. Fotomontage van 3 foto's. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"