De Seefhoek en 't Faboert : een terugblik op de 5e en 11e wijk van Antwerpen - Devocht, Karel; Willekens, Emiel; Mangelschots, John ([Antwerpen]: Karel Devocht, 1986)
"Karel Devocht ; woord vooraf door Dr Emiel Willekens ; besluit door John Mangelschots"