af000598: Patrick [Monique Lenaerts] - sp.a Antwerpen; Janssens, Patrick
"Affiche uitgegeven in 2006 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) Antwerpen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Patrick Monique Lenaerts. V.u.: Patrick Janssens, Willem Eekelerstraat 43, 2020 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"