fo023171: Gemeenschappelijk vakbondsfront ABVV-ACV - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een toespraak van Willy Peirens (voorzitter ACV) met achter hem zittend in een zetel François Janssens (voorzitter ABVV) n.a.v. de ondertekening van een solidariteitsovereenkomst tussen ABVV en ACV voor de jaren '90. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"