fo013607: ACOD-vergadering in Leuven - Wolfs, A.
"Zwart-witfoto van een ACOD-vergadering in de zaal De Proletaar in Leuven n.a.v. een manifestatie van de gepensioneerden, jaren 1930. Zicht op het bureau. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"