ws0009: Snapshot van de website www.abvv-wvl.be van ABVV West-Vlaanderen, genomen op 01/10/2019 - ABVV West-Vlaanderen
"Collection: Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV); Level of description: File; Series: 144.W.04: www.abvv-wvl.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"