af011881: Concert pour la paix - Drukkerskollektief De Wrikker; Anti-Interventiefront; Bossaerts, Stef (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door het Anti-Interventiefront voor een vredesconcert. Afbeelding: tekening van een persoon in profiel met open mond en tekening van een vredesduif. Tekst: 25 FEVRIER '84 19 H. CONCERT POUR LA PAIX. AMERIQUE CENTRALE. CIRQUE ROYAL BRUXELLES. •KIN LA LAT Guatemala •CUTUMAY CAMONES El Salvador •DONATO POVEDA Cuba •LUIS ENRIQUE MEJIA GODOY & MANCOTAL Nicaragua. PRIX D'ENTREE: 260,- 320,- 380,- VENTE EN LOCATION. SEUL RUE DE SUEDE 41, 1060 BRUXELLES 02/538 78 84. CIRQUE ROYAL RUE DE L'ENSEIGNEMENT 79, 1000 BRUXELLES 02/218 20 15. RESERVER PAR TELEPHONE: 03/230 96 97. Organisation: anti-interventiefront. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER 03/233.73.54 JAN. '84. Editeur responsable: Stef Bossaerts, Steenbokstr. 32 Antwerpen. Zie ook: af009270 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"