sch000247: Le tailleur de pierre (Norbert Duroisin) - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een steenkapper zittend voor een stapel stenen met een passer in de hand. Het schilderij is omlijst met een geschilderd kader van witte en grijze driehoeken. Linksonder signatuur DL en datum juni 1993. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"