498.00016: Dossier betreffende de gemeenteraadsverkiezingen van 1970 - Simons, Bob
"Collection: Simons Bob; In eerste instantie werden de publicaties afgezonderd, die werden opgenomen in de bibliotheek en beschreven in de catalogus.In 2013 schonk Bob Simons een deel van zijn archief aan Amsab-ISG. Het archief is een verzameling van het brede interesseveld van Bob Simons. Level of description: File; Series: 498: Archief van Robert (Bob) Simons"