fo013681: Verkiezingsmeeting in Oost-Rozebeke (1946)
"Zwart-witfoto van een toespraak van Arthur Sercu tijdens de verkiezingscampagne in 1946 in Oost-Rozebeke. Zicht op de toehoorders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"