te000441: Studie van een mannenhoofd - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een man. Rechtsonder signatuur DL en datum, 6 augustus 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"