pk000388: Vakantiecentrum Torenhof Klemskerke aan Zee
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend de gebouwen van het vakantiecentrum Torenhof in Klemskerk aan Zee. Op de voorgrond : het mini-golfterrein. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"