af006160: Met licht geschreven. - Amsab; Provinciebestuur Oost-Vlaanderen; De Smet, Albert (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door Amsab (Gent) en Provinciebestuur Oost-Vlaanderen voor een tentoonstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van mijnarbeiders. Tekst: met licht geschreven. Foto's uit een eeuw dagelijks leven. Gent Centrum voor Kunst en Cultuur St-Pietersplein 9 11 nov - 8 jan 10 u - 17 u. Gesloten op maandag en 25-26 dec, 1-2 jan. Provinciebestuur Oost-Vlaanderen Centrum voor Kunst en Cultuur, AMSAB. Verantwoordelijke uitgever: Albert De Smet, Provinciegriffier. Vrij van zegel, art. 198. Foto Jules Beheyt."