te004040: Allemaal geen fascisten - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/11/13))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend twee arbeiders met tussen hen een bom. Tekst: De Italiaansche arbeiders aan hun Spaansche broeders. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 13 november 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"