Socialisatie van de natuur : natuur en samenleving, natuureconomie, natuurbeleid - Saint Marc, Philippe (Baarn: Het Wereldvenster, 1979)
"Philippe Saint Marc ; voor Nederland bewerkt door Wouter van Dieren"