fo002287: Bezoek van de Belgische BSP-delegatie aan Joegoslavië
"Zwart-witfoto van het bezoek van de Belgische BSP-delegatie aan Joegoslavië, juli 1952. Groepsfoto in Dubrovnik met o.a. v.l.n.r. Ernest Piot, Jos Van Eynde, Franz Tielemans, Camille Huysmans en Max Buset. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"