fi000120: Betoging ter gelegenheid van 75 jaar CMB te Luik (1961)
"Beeldverslag van de betoging in Luik naar aanleiding van 75 jaar metaalbond (CMB), 1961. De optocht en het neerleggen van een bloemenkrans aan een standbeeld komen in beeld. Onder de aanwezigen o.a. Louis Major en Jos Van Eynde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"