af001135: Minder en beter werken, dit geldt ook voor de kaderleden… - Kroll, Pierre; Mostra!; BBTK; Roland, Christian
"Affiche van Pierre Kroll uitgegeven in 2004 door de Bond van Bedienden, Technici en Kaderleden (BBTK) voor de sociale verkiezingen. Tekstballonnen: 200 overuren!? Maar bij liefde wordt niet geteld en u houdt van uw werkgever, is het niet mijn beste? Maar ik hou ook van mijn vrouw. Tekst: Minder en beter werken, dit geldt ook voor de kaderleden… Lijst 3 BBTK ABVV. Bezoek onze website www.bbtk.org. Verantwoordelijke uitgever: Chr. Roland, Hoogstraat 42, 1000 Brussel - Realisatie: Mostra! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"