Impuls : centrum voor vorming, training en groepsontwikkeling (Aarschot: Impuls)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit: driemaandelijksRedactie : V.u. : Maggie Raskin, Leuvensesteenweg 47, 3200 AarschotEerste nr.: juli 1997"