af002965: Kies voor uw adem - Agalev; Lemiengre, Luc
"Affiche uitgegeven in 2003 door Agalev voor de federale verkiezingen. Tekst: Kies voor uw adem. Kies voor tijd om op adem te komen. Voor groene longen. En voor zuivere lucht. Agalev maakt het verschil FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"