af001850: 2de feest Groen - Peleman; Agalev (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Agalev voor een feest. Afbeelding: foto van een bos en tekening van muziekinstrumenten. Tekst: 2de feest GROEN. Waso JAZZ-QUARTET & Pinel VOLKSMUZIEKGROEP. ZATERDAG 17 JAN 1987 20U ZAAL VILLA WILSON. TOEGANG: 150. Voorverkoop, CJP, +3pas: 120. Org.: AGALEV GERAARDSBERGEN. druk: Peleman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"