af017819: Vandaag… om morgen te bouwen - CMB
"Affiche uitgegeven in 1979 door de Centrale der Metaalindustrie van België (CMB) voor de sociale verkiezingen. Tekst: vandaag… om morgen te bouwen ABVV 3. Zie ook: af004324 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"