fo002440: Guldensporenherdenking - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van de academische zitting van de Guldensporenherdenking in het stadhuis van Kortrijk, 11 juli 1939. Zicht op een toespraak van Herman Vos (spreker). Op de achtergrond o.a. Maurits Naessens (3e v.l.) en Hendrik De Man. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"