Geadviseerde projekten dorpsvernieuwing (Gent: Plattelandsontwikkeling, 1982)
"Plattelandsontwikkeling vzw Inventaris van de reeds door de commissie geadviseerde projekten in toepassing van het K.B. DD. 31.03.78 betreffende de cultuur-historische en functionele herwaardering van dorp en platteland (stand op 31.01.82)"